Sendicat del Pedal

ESPERXADA 2023 | PROPERAMENT OBERTURA D’INSCRIPCIONS 

Esperxada

2023, l’any de l’edició més especial de l’Esperxada fins ara, la 10a. Sí, sí, serà l’EsperXada del 10è aniversari! Que lluny quedava aquesta fita quan vam començar al 2013…! Bé, tampoc cal posar-nos nostàlgics i fer un recorregut per la història en aquest moment.

Després del bon regust del 2022 i continuant amb la vocació popular, aquesta vegada tampoc canvien els principis bàsics que han caracteritzat la prova des dels seus inicis: BTT exigent (física i tècnicament) i l’esport popular. Tot i mantenir la nostra filosofia inalterable, en una ocasió tan especial volem celebrar-ho com es mereix. 

La primera novetat es va anunciar a principis d’any a les xarxes socials. Per aquells que no en sou proclius, es tracta d’un recorregut especial pel 10è aniversari d’uns 100 quilometres i 4000 metres de desnivell positiu aproximadament. Per això hem convingut anomenar aquest recorregut com la versió XL de l’Esperxada, més llarga del que és habitual i especial per la X edició. Seguint amb aquesta nomenclatura, els recorreguts “tradicionals” queden com a M (curta, o no tant) i L (llarga).

Per això i tot el que anirà venint fins el dia de la cursa, el diumenge 17 de setembre de 2023, us esperem a tots a la zona esportiva de Porqueres. Estigueu ben atents a aquesta web i als nostres perfils a les xarxes socials per anar descobrint tot el que estem preparant.

Per cert, per aquells que encara no ens coneixeu, convé recordar que l’Esperxada va més enllà de l’etiqueta XCM. Explora vessants més tècniques pròpies de disciplines com l’All Mountain o Trail. Així que no vingueu amb presses i prepareu-vos per assaborir (i suar) cada quilòmetre del recorregut.

Ens veiem a l’Esperxada, salut i pedals!

Esperxada

M / e-bike

Esperxada

L

Esperxada

XL