Sendicat del Pedal

ESPERXADA 2023 | PROPERAMENT OBERTURA D’INSCRIPCIONS 

EL CLUB

Som una colla d’amics i coneguts de la comarca del Pla de l’Estany enamorats de la bici i de tot allò que l’envolta.
Després de compartir moltes pedalades, ens van captivar els valors que ens ofereix el món de la bicicleta: natura, esforç, compromís, companyerisme, aventura, etc. Les diferents modalitats del ciclisme fan que cadascú trobi el seu espai. D’aquesta forma molts de nosaltres hem adoptat el ciclisme com el nostre estil de vida.

Per tot això, decidim fundar un club ciclista obert a tothom que respon al nom de CLUB CICLISTA SENDICAT DEL PEDAL.

El C.C. Sendicat del Pedal és una associació esportiva sense ànim de lucre amb la seu social al municipi de Porqueres dedicada a la promoció del ciclisme, especialment de muntanya (organitzant activitats i arranjant camins per a la seva pràctica) i implicada amb el territori. Entre l’activitat del club es pot destacar:

  • L’Esperxada, marxa BTT marató organitzada anualment des de 2013.
  • Crono Esperxada per la Marató, prova popular solidària amb BTT i gravel per recaptar fons per la Marató de TV3.
  • Bike park Porqueres, col·laboració en la promoció, construcció i manteniment de la instal·lació situada a la zona esportiva de Porqueres.
  • Col·lecta CÒVID-19, campanya pública de recollida de fons per comprar material sanitari per la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles i l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona durant el confinament per la pandèmia de la Còvid-19.