Sendicat del Pedal

ESPERXADA 2022 | INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 15/09/2022

Esperxada LLARGA

66 km

2750+

18/09/2022

8:30h

Inscripcions

30€ els 100 primers inscrits entre totes les modalitats i 35€ a partir de 100 inscrits.
Assegurança de dia: 3€ (només s’accepten llicències de les federacions de ciclisme: FCC i UCI)

Participants

Limitades a 300 participants! Només es faran inscripcions online (anticipades) fins el dijous 15/09/2022. No es faran inscripcions a partir del dia 15/09/2022.

Recollida dorsals

Dissabte 17 de 16h a 19h Diumenge 18 de 6:45 a 8:15

Obsequi

Possibilitat d’escollir talla de samarreta fins el dia 04/09/2022.

Una vegada més, l’Esperxada 2022 combina parts de recorreguts d’edicions anteriors amb trams nous per la 9a edició.

Així doncs, se sortirà de la zona esportiva de Porqueres en direcció a St Vicenç de Camós. Per estirar el grup es pujarà fins al Collet de la Creu d’Asprell. Primera novetat de la jornada, baixada pel Camí dels Biertencs. El camí ens portarà a la pujada a Sant Patllari per Sant Maurici de Calç. Sense acabar de fer cim, baixarem per Oh Mamma/Bolets, un dels corriols que en poc temps s’ha convertit en un clàssic de la zona. El pas per St. Patllari no s’acaba aquí. Tornarem a remuntar fins a l’ermita, ara sí, per baixar pel camí del Pi Gros i encarar-nos cap a Rocacorba. Abans però, encara farem un tram del camí a peu de Rocacorba de baixada per enfilar el tram de pujada fins el Pla de Sant Nicolau, on ens endinsarem a les muntanyes de Rocacorba pel Collet de Portelles fins el Montner i el Collet de Trentinyà. Tornarem cap al Puigsou pel Coll Saposa. Caldrà fer un bucle a l’entorn de l’ermita de Rocacorba abans d’iniciar una baixada inèdita. Llavors, remuntarem per la pista de Canet d’Adri fins al Pla de Martí per anar a buscar la baixada de la foodtruck. Finalment ja només caldrà remuntar fins el Collet de Cal Negre per enfilar el camí a peu de Rocacorba de baixada cap a la zona esportiva.

El fet d’inscriure’s a l’Esperxada implica l’acceptació del document d’aptitud.
Podeu descarregar-lo aquí.

Els menors d’edat hauran d’entregar el document d’autorització degudament signat.
Podeu descarregar-lo aquí.

Ajuda'ns a mantenir els camins i corriols!

Tens la possibilitat de fer un donatiu al club per col·laborar amb la conservació de camins per la pràctica del ciclisme.