Esperxada 42K / e-bike

Classificacions ja disponibles!

42 kms

1700+

19 de setembre de 2021 a les 8:45 (e-bike 9:30)

Inscripcions limitades a 300 participants! Només es faran inscripcions online (anticipades) fins el dijous 16/09.

CURTA: Recollida de dorsals dissabte 18 de 16:30 a 18:30 i diumenge 19 de 6:45 a 8:15 (e-bike diumenge 19 de 8:45 a 9:15)

27€ els 100 primers inscrits entre totes les modalitats i 30€ a partir de 100 inscrits. Assegurança de dia: 3€ (només s’accepten llicències de les federacions de ciclisme: FCC i UCI)

Zona esportiva, Porqueres

L’inici de l’Esperxada serà en un tram neutralitzat per asfalt per començar a estirar el grup. El tret de sortida a la cursa serà quan comencem a trepitjar la terra amb una pista planera que de seguida s’enfila i es va complicant en direcció a Sant Patllari. Baixarem un dels cims més emblemàtics del Pla de l’Estany per un dels corriols clàssics de l’Esperxada, el “flow trail” del pi gros, seguit per un tram del camí a peu de Rocacorba.

A Can Gelada s’iniciarà l’escalada en direcció a les muntanyes de Rocacorba fins al prat de Sant Nicolau. Allà ens desviarem per corriol sota el cingle del Golany cap al Collet de Portelles fins al Collet de Bastarra.

Tornarem direcció a Rocacorba pel Coll Saposa, on ens separarem dels circuit llarg i ens dirigirem cap al Pla de Martí per baixar pel corriol del Food-truck.

A partir d’aquí tornarem cap a la muntanya de Sant Patllari, on haurem de fer els últims esforços pujant per “Sant Patllari de dalt”, per anar a buscar l’Arítjol, la baixada habitual de les últimes edicions.

Un cop a baix, ja només cal creuar la carretera de Rocacorba per acabar d’arribar a la zona esportiva de Porqueres i convertir-nos en “finishers” de l’Esperxada.

Favorite: