Esperxada 35K / E-bike

Inscripcions presencials (dissabte  16:00-19:00 i diumenge 6:45-8:15)!

  35 kms

1300+

 7 d’abril de 2019 a les 8:45

Inscripcions limitades a 400 participants

Inscripcions i recollida de dorsals dissabte 6 de 16:00 a 19:00 i diumenge 7 de 6:45 a 8:15

Zona esportiva, Porqueres

Un any més, la zona esportiva de Porqueres serà el punt neuràlgic de l’Esperxada. El recorregut començarà neutralitzat els primers metres. De seguida s’obrirà la cursa primer en planer cap a Pujarnol per estirar el grup i tot seguit començar l’ascens en direcció al Collet de Cal Negre on abans ja tastarem els primers corriols i alguns rampes dures. Es continuarà a un dels nostres punts emblemàtics, el Golany. Després del seu espectacular descens, el recorregut ens portarà al Collet de Portelles, on se separaran els dos circuits.

El recorregut curt segueix pel temible “rock garden” que porta a Coll Saposa, d’on baixarem i continuarem prop del punt més alt del Pla de l’Estany, el Comaestremer. Seguirem en direcció a les antenes de Rocacorba, per gaudir del descens del “food truck”.

Per l’últim sector d’aquesta Esperxada i acabar d’exprèmer les nostres forces, anirem cap a una de les zones més emblemàtiques de la BTT al Pla de l’Estany, Sant Patllari. Pujada per la dura rampa de la vessant oest.  A partir d’aquí, podrem respirar fons, agafar bé el manillar i apretar fort els frens perquè us espera una baixada vertigionsa que us portarà a la línia de meta d’aquesta Esperxada tan especial.

Favorite: 2017