Sendicat del Pedal

ESPERXADA 2023 | PROPERAMENT OBERTURA D’INSCRIPCIONS 

Recaptació #GodSaveTheTrails

Com vau poder veure els que vau venir a l’Esperxada, al formulari d’inscripció hi havia una opció per fer una donació per l’arranjament de camins en el marc del projecte #GodSaveTheTrails. També recordareu que #GodSaveTheTrails és la frase escollida com a eslògan de l’Esperxada 2022. Això és reflexa a la samarreta que vau aconseguir tots els participants.

Doncs bé, amb aquesta campanya vam aconseguir recaptar 193€ addicionals per ajudar a les tasques de neteja i manteniment de camins. Això implica la compra, manteniment i lloguer d’eines: moto-serres, desbrossadores, bufadors, rasclons, rampins, combustible, etc.

Per això volem donar-vos les gràcies per posar el vostre granet de sorra a contribuir a la preservació de la xarxa de senders que gaudim per la pràctica de BTT i també aprofitem per recordar-vos que hi ha samarretes (com la que il·lustra aquest article) disponibles per la causa. Darrere les samarretes hi ha escrit el text següent:

Durant l’expansió del cristianisme a les nostres terres es varen construir ermites i temples per les muntanyes. També es va crear una xarxa de camins, els camins del pelegrinatge. Hem heretat aquest llegat i ara la nostra religió es gaudir-ne ciclant-los. És feina de tots/es netejar-los i mantenir-los vius per seguir fent el que ens agrada!

#GodSaveTheTrails!

Deja un comentario